Dag 13 | Neslis - Jablines (59 km)

We rijden een viaduct op en bovenaan kijken we richting het zuiden.  Hè, is dat Parijs al? Heel in de verte zien we een televisietoren en wat flatgebouwen.

Het begint nu echt bij iedereen te kriebelen! We moeten nog even geduld hebben voordat we Parijs binnen kunnen fietsen. Er staat na 4 fietsdagen nog een rustdag gepland en we moeten nog veel kilometers fietsen.

We rijden  onder de rook van Charles de Gaulles verder. Wat is dat een indrukwekkend gezicht! Elke minuut stijgen er vanaf drie startbanen vliegtuigen op.  Het is voor ons een gek idee dat je met het vliegtuig binnen een anderhalf uur in Parijs bent!

Wij genieten tot nu toe van het onderweg zijn.  Het is bijna elke dag goed warm geweest maar op de fiets vangen we gelukkig wat wind. Vaak maken we veel meer kilometers dan bij de route staat aangegeven. De moed zakt dan wel eens in onze schoenen maar het geeft dan ook weer veel voldoening als we het hotel of de camping op eigen kracht hebben bereikt!

Reactie plaatsen

Reacties

Paula van Beek
2 jaar geleden

Wat een heerlijke dag op het water!

Marit
2 jaar geleden

Hallo familie van Beek
Ik ben blij te horen dat jullie het daar naar jullie zin hebben en dat jullie niet zo snel opgeven! Ik wens jullie veel fietsplezier!