Dag 12 | Compiègne - Neslis (54km)

Er staat in totaal al 535 kilometer op onze tellers! De spanning stijgt bij de kinderen. Parijs komt in zicht en de ene naar de andere vraag wordt gesteld. 'Mama, wat wil jij zien in Parijs? Papa, ben jij al wel eens in Parijs geweest? Is de Eiffeltoren echt zo hoog als ie lijkt? In welke attracties wil jij? Kan ik daar een Donald Duck pet  kopen? etc. Wel gezellig dat enthousiasme maar het belangrijkste is dat we veilig en ontspannen deze metropool in kunnen fietsen. 

Vandaag hebben we fijn gefietst. De bagage is beter verdeeld over de fietsen en de pijn in mijn knie is helemaal weg. Tijdens een twee kilometer lange klim werden we aangemoedigd door een bus die luid toeterend langs kwam gereden en er staken een paar duimen uit het raam omhoog. Ook hadden we een klimmetje van 9% en zonder af te stappen zijn we boven gekomen!

We eten boterhammen bij een oud kasteel en daarna is het nog een kort ritje naar ons einddoel van vandaag Neslis.

Reactie plaatsen

Reacties

Joke en Steef
2 jaar geleden

Knap hoor om zo ver te fietsen en er ook plezier aan te beleven.

Jennifer v d wiel
2 jaar geleden

Wat leuk om jullie reisverslag te lezen. Doe je leuk en pakkend Caroline.
Ben ontzettend trots op jullie en wat gaaf wat jullie allemaal zien en meemaken van deze stoere trip. Nog even en dan extra genieten in Disney. Doe de groetjes aan de meiden en aan Mickey Mous hihi! Liefs, Jennifer

Rose
2 jaar geleden

Wat mooi om te lezen dat jullie zo worden aangemoedigd door de mensen daar. Dat zien ze niet vaak en lijkt ons ook heel leuk als je samen op de fiets zit. Echt een avontuur die jullie samen maken. Speciaal hoor

Sandra Bekkers
2 jaar geleden

Hoi Rutger, Caroline en meiden. Wat een mooi avontuur beleven jullie hier samen en wat een kanjers! Zo mooi om te lezen (en ook erg leuk om te lezen) hoe jullie dit doen ! Echt toppers! Alle vijf.
Veel plezier in Parijs en Eurodisney. Zet ‘m op!