Dag 10 | Saint Quentin - Noyon (57 km)

Voordat we richting Noyon vertrekken, rijden we nog even langs het VVV van de stad om een stempel te halen. De medewerkers zijn onder de indruk van onze reis en ze willen dat we voor social media even op de foto gaan. Dat vinden we geen probleem! Daarna wandelen we nog even over een markt. Er zijn genoeg spullen te koop maar het voordeel (voor anderen misschien een nadeel ) van fietsen is, dat je niks kunt kopen!

Elke dag denken we bij het opladen van de fietsen of we iets overbodigs hebben meegenomen of dat we iets naar huis kunnen sturen. Toch hebben we op een zoutvaatje na, alle spullen al een keer moeten gebruiken. Voor de kinderen hebben we teken-en vakantieboeken mee plus potloden en stiften. Hier hebben ze al veel mee gewerkt. Maar het blijven vele kilo's die we aan de fiets hebben hangen!

Na een mooie tocht door het glooiende landschap, zien we de torens van de kathedraal van Noyon tevoorschijn komen. We moeten nog een stukje verder fietsen naar de camping. Helaas zijn de   voorzieningen op de camping  gesloten. Wel is de eigenaresse zo vriendelijk om voor ons telefonisch pizza's te bestellen die een half uur later, samen met een gratis fles cola, worden afgeleverd. Dat is genieten na de 57 vermoeiende kilometers!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.